Tapas To Go, l’entrevista del Pressupost Zero

logo tapas to goAquesta setmana el Pressupost Zero ha entrevistat a la Mónica i el José creadors de Tapas To Go, una empresa dedicada a la comercialització de productes típics espanyols en forma de tapa, adreçats als turistes que ens visiten i pensats per a poder-se’ls endur a la maleta.

IMG-20141026-WA0002Tapas to go! és una “tapa deconstruïda”, que permet als viatgers posar a la seva maleta una experiència que han viscut aquí, la d’anar de tapes, perquè la puguin compartir amb els seus. Al tractar-se d’un producte carregat d’amens continguts informatius, cada Tapa to go! garanteix uns minuts de conversa sobre Espanya en qualsevol lloc del món.

De moment, hi ha 6 models diferents de Tapa to go!, tots ells formats per diversos aliments de qualitat, els coberts necessaris per menjar-la, un record de ceràmica artesanal i, per completar l’experiència, 6 playlists de música seleccionada, una per a cada tapa, que permeten passar una bona estona al voltant de la tapa i, de pas, conèixer encara més detalls sobre la nostra cultura.

IMG-20141026-WA0000

Programa sencer:

Comments are closed.