Presentació del videoclip “París (No queda tan lluny)”

El passat diumenge 5 de juny es va presentar el primer videoclip produït per Local Audiovisual. Es tracta del vídeo de la cançó “París (No queda tan lluny)” del grup Arboledas.

Amb el guió de Jaume Arboledas i Ana Valor, i sota la direcció de Marc Fort, es va gravar gairebé íntegrament el mes de febrer al bar musical XXIII Guitarras de Barcelona i una part a Sant Feliu de Codines. També va comptar amb la producció de Francesc Aguilar. I un agraïment especial al Lucas Aracena que va facilitar tan la gravació com la seva presentació al bar.

Durant la presentació també va haver-hi dues actuacions curtes, però dividides en tres parts. Per començar, Arboledas en format acústic va tocar la cançó homònima al videoclip: “París (No queda tan lluny)”. A continuació, Jaume Guàrdia (Quimera Records) va tocar dues cançons. I per finalitzar, just abans de la projecció del videoclip, va tornar a tocar, en aquest cas en format mig elèctric (incorporant baix), tres peces: “Incandescència”, “El ball de l’última nit” i “De Sant Feliu”.

Aquí pots veure el videoclip de “París (No queda tan lluny)”:

Comments are closed.